Spring naar de inhoud

Trajecten

SWITCH

Je hebt een toffe job in de zorgsector maar je bent daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of is het nu tijd voor iets anders en ben je toe aan een SWITCH?

Dat kan bij ons. Het SWITCH-traject staat klaar om die combinatie werken, gezin en studeren voor jou mogelijk te maken. Als je deelneemt aan het SWITCH-traject dan volg je de opleiding in combinatie met een werksituatie. Een succesvolle afronding van het SWITCH-traject leidt tot hetzelfde diploma als de studenten van de dagopleiding. Dit flexibel traject houdt rekening met je verantwoordelijkheden die je hebt buiten de opleiding.

Het SWITCH-traject bestaat uit een combinatie van les en stage. De stage kan je spreiden naargelang je eigen mogelijkheden. Als je werkt in de gezondheidszorg kan in overleg met de werkgever en de school, een deel van de werktijd als stagetijd ingevuld worden. Je krijgt een intensieve begeleiding en hebt een vaste studiebegeleider! Lestijden op campus Genk worden georganiseerd op maandag en op dinsdag- en donderdagavond.

Het SWITCH-traject omvat dezelfde leerinhoud, maar wordt op een andere manier vormgegeven. Deze aanpak vergt een andere verantwoordelijkheid en zelfstandigheid voor je eigen leerproces.

 • voltijdsedagopleiding

  Studeren en werken combineren, verspreid over 4 schooljaren

 • vijf

  5 modules op kwalificatieniveau 5

 • praktijkgericht

  Praktijkgerichte opleiding met grondige theoretische onderbouw. De stages worden aangepast aan je werksituatie

 • registratie

  Registratie zorgkundige na behalen van deelcertificaten module 1 en 2

 • dagopleiding_2

  Doorgroeimogelijkheden na behalen van het diploma graduaat basisverpleegkunde

 • dagopleiding_3

  Buitenlandse stages mogelijk