Spring naar de inhoud

Samenwerking

atlas

HBO Verpleegkunde Genk maakt deel uit van het Atlas College.
Naast een HBO5 opleiding verpleegkunde biedt het Atlas College een breed studieaanbod aan binnen het secundair onderwijs.

Het Atlas College wil een plek zijn waar mensen zich verbinden, waar leerlingen en leerkrachten elkaar ontmoeten rond gemeenschappelijke interesses en passies, waar zij samen leren en leven. Het Atlas College biedt kwaliteitsvol onderwijs in de wereld van vandaag en morgen.

Meer info op www.atlascollege.be

UCLL_LOGO_CMYK_zonder_kader

HBO Verpleegkunde Genk heeft een samenwerkingsverband met Hogeschool UC Leuven-Limburg.

De opleiding Verpleegkunde en Vroedkunde van UCLL vind je ook op campus Genk, een dynamische plek waar studenten kunnen leren in een epicentrum van hooggespecialiseerde zorg.

Hogeschool UCLL biedt 16 graduaten, 18 professionele bacheloropleidingen en 13 bachelor-na-bachelor opleidingen aan op 8 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. Met zo'n 15.500 studenten en 1.750 medewerkers is UCLL één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen.

Meer info op www.ucll.be

LiZA

LiZa is het samenwerkingsverband tussen HBO Verpleegkunde Genk, Hogeschool UC Leuven-Limburg en het ziekenhuis Oost-Limburg. De Limburgse Zorgacademie focust op een maximale aansluiting tussen het werkveld, het onderwijs, onderzoek en de maatschappij. Op die manier wil ze garant staan voor kwaliteitsvolle zorgopleidingen die bijdragen aan de maatstaf voor hedendaagse zorg.

Meer info www.limburgsezorgacademie.be